Despre mine

Daca tot ati ajuns aici, cred ca va intrebati "cine e tipa asta cu nume de papusa ucigasa?". Sa va lamuresc:
✝ In primul rand, sunt fata. Sper sa nu existe dubii in privinta asta.
✝ Sunt scunda, satena, slabanoaga, alea alea. Am ochi draguti tho'


✝ Imi place sa citesc, sa scriu tot ce ma taie capul, sa desenez diverse - mai ales tipe deformate de simtul meu artistic - si alte prostioare asemanatoare.
✝ Am voce de tip <3
✝ Sunt o impiedicata. Se presupune ca daca sunt mica de inaltime tre' sa port tocuri, dar eu cad si de pe balerini.
✝ Vreau sa fiu roscata. Daaa, e una din marile mele dorinte, pe care o mai indeplinesc din cand in cand cu vopsea nepermanenta (but moooooooom...)
✝ Imi place sa citesc indiferent de genul si anul de aparitie al cartii. Stiu daca o carte-mi va placea de la primele pagini, care au capacitatea de a ma atrage sau de a ma face sa abandonez lectura. Nu cred ca toate cartile clasice ar trebui ridicate in slavi, iar cele mai recente criticate pentru ca "nu mai e ce-a fost pe vremuri" *cough* se pot simti profii *cough*.
✝ Ascult muzica mai mereu, in special in masina cand pot mima o scena dramatica dintr-un film :D
✝ Pe blog scriu despre orice, cand si cum ma taie capul, ca doar pentru asta exista blogurile.
✝ Am o pisica la mamaie pe care o cheama Hitler si care nu ma lasa niciodata sa micsorez distanta dintre mine si ea prea mult.

✝ Sunt capabila sa fangirluiesc pe seama unor personaje/actiuni/alte chestii desi nu stiu decat foarte putine despre ele. La fel si cu shipuitul, ma apuca ideea ca doua personaje trebuie sa fie impreuna chiar daca nu le-am vazut decat odata in viata.
✝ Ma imprietenesc cu oamenii dupa cam un minut. Daca nu-mi lasi o impresie buna de la prima propozitie, sunt sanse mari sa nu ma mai intereseze si a doua.
✝ Nu musc, deci daca aveti chef de vorba... dati-i inainte!

Ti-a placut? Transmite mai departe!